Scarabee Scarabee

Scarabee

Scarabee

Het bedrijf is oorspronkelijk gevestigd in Hoofddorp en Schiphol, met inmiddels ook vestigingen over de hele wereld. Met meer dan dertig jaar ervaring werkt Scarabee nauw samen met ‘s werelds toonaangevende luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. De producten van Scarabee zijn innovatieve oplossingen op maat voor de ervaring van de passagiers, het afhandelen van bagage en de beveiliging.

De Impact van Scarabee

Scarabee’s innovaties leveren ook commerciële voordelen op voor luchthavens. Want de oplossingen van Scarabee zorgen dat de bars, restaurants en winkels na security vijftien procent meer omzet maken. Enkele van Scarabee’s innovaties zijn de witgekleurde Security Lanes op Schiphol en de selfservice BagDrops.

Werken bij Scarabee

Scarabee combineert technologische vooruitgang met de dynamiek van de luchtvaartwereld. Dat trekt toptalent aan voor alle specialismen. Daarom werken bij Scarabee 110 professionals die stuk voor stuk expert zijn in hun vak én enthousiast over de missie en het product van Scarabee. Dat maakt de vrijdagmiddagborrels en feestjes extra gezellig.