Fudura Fudura

Fudura

Fudura in het kort
Fudura helpt ondernemingen om hun energieprestaties te verbeteren. Door deze bedrijven en organisaties helder inzicht te geven in hun energieverbruik en de –infrastructuur, kunnen deze partijen hun klanten beter bedienen én een bijdrage leveren aan een betere, meer duurzame wereld. Als architect van hun energie-infrastructuur weet Fudura precies waar en wanneer klanten energie nodig hebben. Daardoor kunnen deze klanten sturen, bijsturen en maximaal besparen. Op die manier is Fudura de strategisch partner van zo’n 25.000 grootzakelijke klanten, onder meer voor Philips, ASML, NS en ProRail.

Werken bij Fudura
Momenteel werken er bijna 400 specialisten – ‘Fudurianen’ – bij Fudura, waarvan het merendeel op het hoofdkantoor in Utrecht. Andere medewerkers zijn werkzaam op een van de vijf andere vestigingen in Assen, Capelle aan den IJssel, Geleen, Veldhoven of Zwolle. Tegelijkertijd wordt er bij Fudura ook veel hybride gewerkt. Alle medewerkers hebben een glashelder doel en missie: de energie-infrastructuur van vandaag én van morgen verbeteren. Want bij Fudura geloven ze in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat.

Persoonlijke ontwikkeling
Bij Fudura hecht men veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Voor medewerkers is volop ruimte en budget beschikbaar om opleidingen te volgen. Fudura is zelf ook continu in ontwikkeling en beweging. Gedrevenheid, oplossingsgerichtheid en veiligheid zit in de genen van de organisatie verankerd. Medewerkers willen ‘meters maken’, zowel voor de klant, voor de energietransitie, als voor zichzelf. Fudura is een organisatie die haar medewerkers uitdaagt en stimuleert het beste uit zichzelf te halen.