Uitvoerend Coördinator

Uitvoerend Coördinator

 • Projectmanagement
 • Hendrik-Ido-Ambacht
 • Gepubliceerd op: 04 januari 2024
 • Vanaf 10 jaar werkervaring
 • 170 views
 • € 2.870 – € 4.000 per maand

In het kort

Vacature: Uitvoerend Coördinator bij Groendakcoach
Waarom? Nederland verder verduurzamen
Waar? Door het hele land
Hoe? Fulltime (40 uur)
Hoeveel? € 2.870 – € 4.000 per maand
Ervaring? >10 jaar ervaring

Vaardigheden

  • Installatietechniek
  • Affiniteit met groendaken en zonnepanelen
  • Projectmatig werken
  • Leidinggevende ervaring
  • Hands-on
  • Rijbewijs B + E

Download volledig profiel

Direct solliciteren

Groendakcoach heeft een missie: Nederland groener maken. Groene daken zijn namelijk niet alleen mooier, het is ook beter voor mens, dier en natuur. Als Uitvoerend Coördinator bouw je mee aan verdere groei van het ambitieuze bedrijf én een duurzame toekomst.

Over Groendakcoach

Groendakcoach wil Nederland groener maken. Daarvoor richt het bedrijf zijn pijlers op de vele onbenutte vierkante meters aan daken. Groendaken verbeteren het leefklimaat voor mens, dier en natuur. Door consumenten, bedrijven en overheidsinstellingen daarvan te overtuigen, draagt het bedrijf bij aan een groener en duurzamer Nederland.

Naast groene beplanting, legt Groendakcoach sinds kort ook zonnepanelen. Het bedrijf groeide al hard, en door de toevoeging van deze nieuwe tak van sport is die groei verder versneld. Momenteel werkt een team van vijf mensen op het kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht, en zeven mensen in de buitendienst.

Focus op verduurzaming
Niet eerder kreeg verduurzaming zoveel aandacht als nu. Vergroening is niet langer alleen maar ‘goed’, maar uiterst ‘noodzakelijk’. Daarom is het niet meer dan logisch dat de groei en het succes van Groendakcoach de komende jaren in volle vaart door zal blijven zetten.

Je begint met een speciale onboarding om je snel te laten kennismaken met je nieuwe omgeving. Als onderdeel van een gedreven team van professionals op topniveau werk je samen aan innovaties, klaar om de toekomst van luchthavens vorm te geven.

“Samen maken we Nederland groener en gezonder. Onze medewerkers zijn ambitieus en gedreven, dat vind ik persoonlijk belangrijker dan een gerichte opleiding. Iedereen hier wil graag een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving voor mens, dier en natuur.” – Marc Rotmans, eigenaar

Over de vacature

Als Uitvoerend Coördinator begeleid je projecten door het hele land. Of het nou gaat om het aanleggen van een groendak, daktuin, groene gevel of zonnepanelen: jij zorgt ervoor dat elk project soepel, succesvol en binnen de veiligheidsnormen uitgevoerd wordt. Je communiceert prettig en helder met de technische professionals die het werk uitvoeren, evenals met de particuliere en zakelijke klanten. Is er een probleem? Met je flexibiliteit, creativiteit en daadkracht los je dat snel en effectief op.

Naast de afwisselende projecten door het hele land, ben je regelmatig op kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht te vinden. Daar werk je aan plannen en denk je met eigenaar Marc Rotmans mee over verbetering en uitbreiding van diensten. Dat maakt je rol een mooie mix van uitvoerende en strategische taken. Binnen een snelgroeiend bedrijf als Groendakcoach zijn mogelijkheden eindeloos. Je kunt verschillende projecten oppakken en initiëren; de sky is hier echt de limit. Dit is hét moment om verder te bouwen en grote stappen te zetten. Als Uitvoerend Coördinator bouw je niet alleen mee aan het succes van Groendakcoach, maar nog veel meer aan het uiteindelijke doel: een groener en duurzamer Nederland.

Eisen
Voor deze rol is ervaring in de installatietechniek een must. Als je niet eerder met groendaken werkte, is dat geen dealbreaker. Affiniteit met het product is wel een must, evenals met zonnepanelen. Een leergierige en hands-on mentaliteit doen de rest. Je bent altijd op zoek naar manieren om processen beter, sneller en efficiënter in te richten. Ben je een ervaren installateur die naast operationele werkzaamheden meer betrokken wil zijn bij de achterkant van de organisatie? Dan is deze rol precies wat je zoekt.

 

Interesse?

Groendakcoach werkt voor de invulling van deze vacature met Lichtblauw.
Neem contact op met Lorenzo Borhem via lorenzo@lichtblauw.nl om te laten weten dat je interesse hebt in deze vacature.

Contact

Lorenzo Borhem Solliciteer

Download het uitgebreide functieprofiel

Download functieprofiel
Solliciteer op deze functie

Uitvoerend Coördinator

 • Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

 • Hidden
 • Deel naar keuze je CV of LinkedIn URL
 • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.